Venus Swan

Face to Face geeft een facelift zonder chirurgie, de Venus Swan

De schoonheidsspecialisten van Face to Face geven je een facelift zonder chirurgie, de Venus Swan. Natuurlijke face en body lift zonder chirurgische ingrepen. De oplossing voor huidverstrakking, huidversteviging, anti-cellulitis en textuur verbetering in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid.

Hoe werkt de Venus Swan?

Onze schoonheidsspecialisten werken in onze salon in Amsterdam Zuid met de revolutionaire Venus Swan. De Venus Swan maakt gebruik van een unieke en innovatieve combinatie van radiofrequentie en magnetische pulsen (mp2). De deskundige schoonheidsspecialisten zullen je in Amsterdam Zuid behandelen middels een applicator op de te behandelen gebieden, terwijl je ontspannen in onze luxe behandelstoelen ligt. De natuurlijke facelift behandeling van de Venus Swan is pijnloos en voelt ongeveer aan als een hot-stone massage.

Natuurlijke facelift in Amsterdam Zuid

Tijdens de natuurlijke facelift behandeling dringt een aangename warmte door in de middelste huidlaag, waar zich collageen- en elastine vezels bevinden. De warmte-energie zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en fybroblasten. Terwijl je ontspannen in de behandelstoel ligt, verbetert de stofwisseling en bloedcirculatie zich sterk, wat het faceliftende effect zal genereren. Onze schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat je een uur volledig zult ontspannen! Tevens dringt de warmte bij het lichaam ook door tot de onderste huidlaag waar zich het vet bevindt. De afvalstoffen en de vetcellen worden hierdoor versneld door het lichaam afgevoerd. Als je in de spiegel naar de huid kijkt zie je al direct resultaat.

 

Behandeldoelen van de Face to Face Venus Swan

  • huidverstrakking
  • huidversteviging
  • rimpelreductie
  • cellulitereductie
  • verminderen van striae
  • omtrekvermindering
  • betere lichaamscontouren

Alle behandelsessies zijn pijnloos en kunnen in combinaties met andere behandelingen gegeven worden. Onze Face to Face schoonheidsspecialisten nemen uitgebreid te tijd voor je en zullen je een echt moment voor jezelf laten ervaren. De Venus Swan Amsterdam Zuid behandelingen zijn veilig zonder risico’s en zijn geschikt voor alle huidtypen. Je hebt geen hersteltijd na de natuurlijke facelift behandeling en je kunt direct weer met jouw activiteiten beginnen.

Ervaar de Face to Face Venus Swan nu zelf

Boek een afspraak bij onze deskundige schoonheidsspecialisten voor een unieke schoonheidsbehandeling met de Venus Swan. Voor een natuurlijk facelift resultaat! Wij verwelkomen je graag in onze mooie salon in de gezellige en chique Maasstraat, te Amsterdam Zuid. 

Prijslijst Venus Swan

Behandeling                                                               Duur                   Prijs
Gezicht 45 min. €150
Gezicht/Reiniging/Massage 75 min. €180
Hals 30 min. €95
Gezicht inclusief Hals 60 min. €175
Bovenarmen 60 min. €175
Buik 30 min. €150
Buik inclusief Taille 45 min. €175
Billen 30 min. €150
Taille inclusief Billen 60 min. €175
Bovenbenen 75 min. €195
Dijen 30 min. €150
Onderbenen 30 min. €150
Gehele benen 90 min. €300

* Alle Venus Swan behandelingen voor gezicht en lichaam zijn in kuurverband aan te raden. Voor het gezicht een behandelingskuur van 6 tot 8 keer. Voor het lichaam een behandelingskuur 8 tot 12 keer. Deze prijzen zijn afhankelijk van de lichaamsdelen en het gewenste resultaat. Wij geven je daar graag een persoonlijk advies voor.

Bekijk onze video!

KLIK HIER VOOR DE VIDEO