Aanbiedingen

Powerbehandeling actie bij Face to Face Amsterdam Zuid!

Powerbehandeling!

De powerbehandeling is een behandeling met de meest anti-aging werking die we hebben.

Anti-aging behandeling bij Face to Face Amsterdam Zuid
Onze schoonheidsspecialisten laten je twee uur volledig ontspannen in onze luxe salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid. De schoonheidsspecialisten beginnen met een bindweefselmassage, na een grondige reiniging van de huid. Vervolgens plaatsen we de befaamde Venus Swan op de huid welke de collageenaanmaak stimuleert. Collageen is hét middel tegen anti-aging en een prachtige glow op de huid. Vervolgens krijg je heerlijk een collageenmasker en nog 15 minuten onder de Beauty Angel voor het beste Anti-Aging effect!

Boek jouw anti-aging behandeling bij ons team van schoonheidsspecialisten en gun je een momentje voor jezelf! We verwelkomen je graag in onze serene salon. Gelegen in de gezellige Maasstraat, te Amsterdam Zuid.

105 minuten € 160,00

Aanbieding voor dit voorjaar! Let it all glow!

Aanbieding Voorjaar

Let It All Glow!

Gun jezelf een prachtige glow dit voorjaar. Weg met die doffe huid van de winter en tijd voor een frisse look om het mooie weer te verwelkomen! Een zalige behandeling met een zeer intensieve peeling waarbij de keuze is uit microdermabrasie, een retinol peeling of een herbal peeling. De keuze is aan jou! Daarna een Lumin Eclat behandeling met massage en een zeer werkzaam masker voor de perfecte glow!