Anti-aging en Huidverbetering
​Amsterdam Zuid | Rivierenbuurt

Sterke verzorging voor jouw huid bij Face to Face
Onze Anti-aging en Huidverbeterende behandelingen bij Face to Face Amsterdam Zuid gaan alle tekenen van ouder worden tegen. Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten verzorgen en verstevigen je huid optimaal, waardoor we jouw huid weer in topvorm brengen. Zo zorgen we ervoor dat dat je straalt tot je weer een kaarsje extra mag uitblazen.

Luxe Anti-aging gezichtsbehandeling in Amsterdam Zuid
Alle gezichtsbehandelingen zijn inclusief dieptereiniging, epileren, peeling, een intensief masker en luxe dagverzorging. Ons team van schoonheidsspecialisten met expertise passen de gehele behandeling aan jouw huidbehoefte aan. Naar wens voorzien we je naderhand van een lichte make-up touch up. Ook krijg je tips over de beste verzorging voor jouw huid om thuis synergetisch de resultaten voort te zetten.

Wil je jezelf een Anti-aging behandeling cadeau doen? Plan dan direct online een afspraak en dan zien we je snel terug bij Face to Face schoonheidssalon in de Rivierenbuurt!

 

 • Hulp bij “gracefully older” worden

  De luxe gezichtsbehandeling met een hoge dosis collageen, tegen de tekenen van het ouder worden. Regenereert, verstevigt en verzorgt de huid op het hoogste niveau met een uniek anti-aging effect.

 • Een behandeling op maat

  Dé Maria Galland Classic. Een behandeling op maat afgestemd op de huidige condities en behoeften van uw huid. Het mineralenmasker met dieptewerking dat uit zichzelf warm wordt en een liftend effect heeft.

 • Dé manuele facelift

  Deze diepwerkende bindweefselmassage kan u tijdens een behandeling ondergaan, apart of in een kuurverband.
  Een bindweefselmassage stimuleert de onderste lagen van de huid waardoor het collageen en de fibroblasten gestimuleerd worden om aan het werk te gaan. De contouren worden weer in shape gebracht en de algehele conditie van uw huid gaat vooruit.

  v.a. € 71,50

 • Lifting Absolue Jeunesse

  Deze nieuwe definitie van liften bestaat uit: een 100% manuele liftende behandeling, producten die je huid stimuleren en in shape brengen. De behandeling LIFTING ABSOLUE JEUNESSE verstevigt en definieert de gezichtscontouren onmiddellijk, vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat een zichtbaar jonger uitziende huid onthult.

  v.a. € 99,50

 • Verzacht de tekenen des tijds

  Geniet van het comfortabele gevoel van een volle, goed gevoede huid door deze opvullende gezichtsverzorging. Direct verstevigde huid dankzij een combinatie van productwerkzaamheid en manuele expertise

 • Daar waar je huid behoefte aan heeft!

  De behandeling om je huid een volledige, echte power boost te geven. Een bindweefselmassage, de Venus Swan en de Beauty Angel met collageen masker. Een ware boost voor de huid.

Luxury Facial Rivierenbuurt Amsterdamzuid Face to Face