Over ons

Face to Face, de juiste behandeling om jouw huid te laten stralen

Face to Face te Amsterdam Zuid vindt dat elke ontmoeting een kans is om elkaar opnieuw te leren kennen. Face to Face schoonheidssalon te Amsterdam Zuid gelooft dat aandacht en zorg het verouderingsproces doet vertragen!

Persoonlijk afgestemd op jouw huidbehoefte

Wat maakt de Face to Face schoonheidssalon anders? De 100% service die nauwkeurig is afgestemd op jouw huidbehoefte. Onze gespecialiseerde Face to Face schoonheidsspecialisten kijken uitgebreid naar waar jouw huid behoefte aan heeft. En niet alleen je huid, maar ook voor een gehele ontspanning in onze luxe wellnesskamers in onze schoonheidssalon te Amsterdam Zuid. Wij zorgen dat je de juiste behandeling voor jou en je huid krijgt. Even een moment heerlijk ontspannen!

Heerlijk ontspannen bij Face to Face Amsterdam Zuid

Zak heerlijk weg in de zeer comfortabele wellnessbanken en laat de verzorging van jouw huid over aan de Face to Face beautycrew. Onze schoonheidssalon is luxe en warm ingericht om je even tot rust te laten komen.

Inge jouw gastvrouw

Hoe het allemaal begon

Face to Face, begonnen in de chique PC Hooftstraat in Amsterdam in 1980. Inge was nog een jonge meid die een eigen schoonheidssalon ambieerde en dat gebeurde ook op haar 21ste.

Na 21 jaar luxe op de PC is Face to Face verhuist naar de gezellige Maasstraat in Amsterdam Rivierenbuurt, hier is onze salon gevestigd sinds 2001. Face to Face investeert in opleidingen in o.a. Dermatologie, Bindweefsel massage, Anti Aging en de trainingen van onze merken natuurlijk. Zo blijven onze Face to Face schoonheidsspecialisten altijd up to date van de nieuwste beautytrends. Dit om jullie als klant zo goed mogelijk te helpen en de juiste adviezen te geven.

Graag sta ik, samen met mijn team, voor je klaar!

 

Luxe gezichtsbehandelingen van Face to Face

Bij Face to Face ben je aan het juiste adres voor de beste schoonheidsbehandeling en verzorging van je huid. Onze schoonheidsspecialisten voorzien je van een gerichte aanpak in de salon en eerlijke en juiste adviezen voor thuis. Zo zorgen we ervoor dat we samenwerken aan een nog betere versie van jezelf. Onze gezichtsbehandelingen zijn allemaal gericht op huidverbetering en anti-aging schoonheidsbehandelingen, waardoor we de tijd voor jou kunnen vertragen en je op een mooie manier de toekomst tegemoet kan zien.

De beste schoonheidsbehandeling bij Face to Face
Onze schoonheidsspecialisten krijgen regelmatig trainingen om de laatste technieken en de beste resultaten te kunnen bieden. Onze schoonheidssalon is een begrip in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid.

Face to Face ervaren schoonheidsspecialisten

Ons team bestaat uit drie ervaren schoonheidsspecialisten die alle tijd voor je nemen voor een goede en ontspannen schoonheidsbehandeling. Bij Face to Face werken we enkel met verzorgingsproducten van topkwaliteit van het merk Maria Galland en Cosmedix ( een vegetarische en vegan merk). Voor een stralende, gehydrateerde en gladde huid. Iedere schoonheidsbehandeling is altijd synergistisch afgestemd op jouw huidbehoefte.

Nail to Nail: Shellac nagels in onze schoonheidssalon
Face to Face Amsterdam Zuid helpt je ook graag bij het verzorgen van je nagels. inclusief het type lak waar jij gelukkig van wordt. Tevens hebben we pedicures, perfect voor dit lekkere weer nu! Naast mooie nagels en shellac, kun je bij ons ook terecht voor ontspannende massages, een cadeautje voor jezelf. Tevens hebben wij een speciale salonruimte ingericht voor ontharing met een warme wax.

Meer weten over Schoonheidssalon Face to Face in Amsterdam Zuid?
Onze Face to Face schoonheidssalon zit in de gezellige en chique Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid. Ga naar de behandelpagina en boek een moment voor jezelf! Zou je graag meer informatie willen over onze facials of andere schoonheidsbehandelingen? Bel ons dan gerust op 020-6769293 of stuur een appje naar 06-22374123. Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten geeft je graag alle uitleg en advies die je nodig hebt.

Ontspan in onze salon en ga stralend weer naar huis!
Zak weg in onze heerlijke behandelstoelen, laat je verwennen door onze schoonheidsspecialisten en sta weer op als de beste versie van jezelf! Met de expertise van Face to Face ben jij verzekerd van de beste verzorging voor jouw huid. Zien we je snel in onze luxe salon te Amsterdam Zuid? 

Stralende groet,
het Face to Face team