Merken

Beautymerken bij Face to Face

Voor een perfect resultaat word er alleen gewerkt met schoonheidsproducten van de beste beautymerken. Zo werken we met het Franse merk Maria Galland en de vega huidproducten van Cosmedix. De Face to Face schoonheidsspecialisten worden regelmatig bijgeschoold om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste methodes en mogelijkheden per product. Zo kunnen wij je de beste schoonheidsbehandelingen bieden in onze beautysalon in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid!

Maria Galland bij Face to Face

​Luxe verzorging uit Parijs, altijd op zoek naar de eeuwig jeugdige huid

Exclusieve gezichtsverzorging van Maria Galland
Maria Galland staat voor ruim 50 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Steeds verder ontwikkeld door schoonheidsdeskundigen die streven naar perfectie en kwaliteit. Maria Galland staat voor waardevolle en exclusieve gezichtsverzorging door revolutionaire formules, gericht op anti-aging. Onze Face to Face schoonheidsspecialisten te Amsterdam Zuid dragen draag bij aan de pure weldaad waar jouw huid zichtbaar weer van gaat stralen!

Face to Face schoonheidsbehandeling in Amsterdam Zuid
Ervaar de legendarische schoonheidsfilosofie: een samenspel van efficiënte behandelingstechnieken, innovatieve formules met zijdezachte texturen, die het beste combineren uit wetenschap en natuur. Onze Face to Face schoonheidsspecialisten laten je in Amsterdam Zuid een een uurtje heerlijk ontspannen terwijl je tegelijkertijd de exclusieve Maria Galland gezichtsproducten kunt ervaren!

De schoonheidsbehandelingen stimuleren de cel-vitaliteit en herstellen de energie van de huid. Daarmee dragen onze Face to Face schoonheidsspecialisten te Amsterdam Zuid mee aan de vitaliteit van de huid. Je ziet onmiddelijk resultaat en een prachtige glow.

Maria Galland bij Face to Face Amsterdam Zuid
Ons Face to Face team van deskundige schoonheidsspecialisten werkt graag met Maria Galland omdat de beautyproducten uniek zijn, met hoogwaardige ingrediënten en met de beste resultaten. Iedere behandeling bij Face to Face staat garant voor een mooie en intensieve voeding voor de huid, met als resultaat een gezonde glans. Onze Face to Face schoonheidsspecialisten kijken zorgvuldig naar je huid en stemmen iedere behandeling daar op af. Zo kunnen wij goed zien wat je behoeft en hoe we jouw huid kunnen verbeteren. De gezichtsproducten van Maria Galland hebben hoogwaardige percentages aan ingrediënten die bijdragen aan onze unieke schoonheid. Zo kunnen we in synergie met onze Face to Face schoonheidsspecialisten en met de beste producten van Maria Galland, toewerken aan een heerlijke en effectieve behandeling.

Boek nu jouw Face to Face schoonheidsbehandeling 
Wil je een behandeling boeken of informatie over welke Maria Galland producten je wilt aanschaffen? Voor de beste resultaten verkopen we alle producten van Maria Galland ook los in onze salon. Neem dan gerust contact op met ons team van schoonheidsspecialisten. Onze luxe Face to Face salon zit in de Riverenbuurt, te Amsterdam Zuid.

Cosmedix bij Face to Face Amsterdam Zuid

Een gezonde en schitterende huid met vega huidproducten

Vega gezichtsbehandelingen in Amsterdam Zuid
Hét antwoord op de vraag naar duurzame, milieubewuste, cruelty free en veganistische huidverzorging. Ons team van schoonheidsspecialisten te Amsterdam Zuid werkt graag met Cosmedix, welke naast vegetarisch dé oplossing is voor jouw eventuele huidproblemen. Tevens hebben we ook een aantal vegan huidproducten.

Face to Face vega schoonheidsbehandeling
Cosmedix altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA. Daarom kunnen onze Face to Face schoonheidsspecialisten (op 5 producten na) een compleet vegetarisch thuisadvies geven. En kunnen we je een geheel veganistische gezichtsbehandeling geven in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid.

Cosmedix en de beste huidresultaten in Amsterdam Zuid
Deze producten zijn ontworpen om met universele huidtinten te werken – niet tegen hen. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging – deze vega huidproducten leveren echte resultaten zonder harde bijwerkingen.

Cosmedix heeft een uitgebreid behandel en peeling programma voor in de salon bij onze Face to Face schoonheidsspecialisten. Door middel van een uniek vegan step-up systeem voor thuis werken wij samen met jou als klant naar de allerbeste resultaten.

Boek nu jouw vega gezichtsbehandeling
Wil je een afspraak boeken voor een vegan gezichtsbehandeling? Onze Face to Face schoonheidsspecialisten laten je graag een uurtje ontspannen in onze luxe salon terwijl wij werken aan een mooie glow voor jouw huid! Tevens kun je de vegan gezichtsproducten van Cosmedix los in onze salon te Amsterdam Zuid aanschaffen, voor de beste resultaten thuis. Neem gerust contact met onze Face to Face schoonheidsspecialisten op.

ALGEN PEELING bij Face to Face Amsterdam Zuid

In onze Face to Face salon werkt ons team van deskundige schoonheidsspecialisten tevens met het nieuwe en cosmetische merk Beauty Angel. Beauty Angel is gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis van de meest gerenommeerde formules in de schoonheidsbranche. Onze Face to Face schoonheidsspecialisten werken ook met de Beauty Angel collageenlamp. De Beauty Angel collageenlamp stimuleert collageen en elastine van binnenuit. Voor een mooi anti-aging effect, een stralende huid en een heerlijk zonnig gevoel. We verwelkomen je graag voor een ontspannende huidbehandeling of productadvies in onze salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid.

OPI Nagellak bij Face to Face Amsterdam Zuid

​Het beste, óók voor jouw handen en voeten

De gezondheid en kwaliteit van de natuurlijke nagel staan bij OPI nagellak altijd op de eerste plaats. Vandaar dat onze schoonheidsspecialisten bij Face to Face hebben gekozen voor het mooie nagellakmerk OPI.

OPI nagellak cosmetics biedt luxe en OPI nagellak staat bekend om haar mooie kleuren. Ze bevatten veel kleurpigmenten en de nagellak blijft lang zitten, met een geweldige glans! Er is voor iedere smaak en stijl wel een bijpassende kleur. Onze schoonheidsspecialisten laten je graag onze uitgebreide OPI nagellakcollectie zien. Je kunt een afspraak boeken voor een manicure behandeling in onze salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid.

Lang mooie nagels in Amsterdam Zuid

Shellac nagels bij Face to Face 

Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten werken met het befaamde merk Shellac. Shellac zorgt voor prachtig gelakte nagels zónder de natuurlijke nagel te beschadigen. Shellac wordt aangebracht als een nagellak maar blijft net zo mooi zitten als een gellak. Voor behandelingen of vragen verwelkomen we je graag in onze luxe salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid. Of stuur gerust een berichtje naar onze schoonheidsspecialisten middels onze contactpagina.