Specialisaties

Face to Face Amsterdam Zuid huidspecialisaties

Het schoonheidsspecialistenteam van Face to Face in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid is gespecialiseerd in elektrisch ontharen, couperose behandelingen en het verbeteren van de huidstructuur voor een mooie glow.

Wil je meer informatie over onze huidspecialisaties? Je mag altijd contact opnemen met ons team van schoonheidsspecialisten voor meer informatie.

 

Pigmentvlekjes, bindweefselbultjes of steelwratjes? 

Heb je last van pigmentvlekjes, bindweefselbultjes of steelwratjes? Dan helpen de vakkundige en gediplomeerde medewerkers van Face to Face je graag aan een gladde en stralende huid!

Het verwijderen van couperose en huidoneffenheden wordt UITSLUITEND van OKTOBER tot MEI gedaan i.v.m. mogelijke zonneschade na behandeling. We verwelkomen je graag in onze luxe salon aan de Maasstraat, te Amsterdam Zuid. 

Elektrisch Ontharen

Schoonheidssalon Face to Face in Amsterdam Zuid helpt je af van jouw overbeharing op de huid. Overbeharing kan voorkomen op de bovenlip, rond de tepels en op de kin. Overbeharing kan ook op andere plekken voorkomen. Schoonheidssalon Face to Face Amsterdam Zuid behandelt je weer naar een stralende huid middels elektrisch ontharen.

Elektrisch ontharen houdt in dat we het haar verwijderen doormiddel van een naaldje en een stroomstootje. Elektrisch ontharen doen onze schoonheidsspecialisten d.m.v. verschillende methodes, waaronder de befaamde Blend en Diathermie methode. Er zijn een aantal behandelingen in onze luxe salon te Amsterdam Zuid nodig. Ons team van gespecialiseerde schoonheidsspecialisten geven je graag meer advies over elektrisch ontharen. Zo kun je weer genieten van een gladde huid!

Elektrisch ontharen 15 minuten € 33,50

Abonnement 10x                       € 301,50

Couperose behandeling in Amsterdam Zuid

Heb je last van ontsierende haarvaatjes of zogeheten 'spinnetjes'? Door middel van coagulatie van de eiwitten in het haarvaatje kunnen onze schoonheidsspecialisten deze verwijderen. Jouw teint wordt egaler en daardoor zie je er frisser uit. 

Ons team van gespecialiseerde schoonheidsspecialisten behandelen couperose tussen september en mei. We verwelkomen je graag in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid.

Weer een mooie huid

Wil je weer een stralende en frisse huid? en af van huidoneffenheden zoals pigmentvlekjes, bindweefselbultjes en steelwratjes. Onze schoonheidsspecialisten helpen je graag weer aan een mooie huid!