Peelingen

Cosmetische peelingen bij Face to Face

Cosmedische peelingen met een hoog resultaat.

Ons team van schoonheidsspecialisten met expertise verwijderen intensief de dode huidcellen. Zo stimuleer je de celaanmaak en prikkel je het herstellend vermogen van de huid. Het resultaat is een frisse, jeugdige en egale uitstraling.

 

 • Intense microkristalpeeling

  De mechanische peeling met fijne aluminium oxyde kristallen vermindert rimpeltjes, pigmentvlekken, littekentjes en grove poriën. Ideaal voor de oudere, verslapte, vale huid of als je last heeft van kleien littekens achtergebleven na acne. Maakt je huid zichtbaar en voelbaar gladder.

  Vanaf € 27,50

 • "Probleem oplossende" peeling

  COSMEDIX® heeft een uitgebreid behandel en peeling programma.
  Doormiddel van een uniek step-up systeem voor thuis gebruik werken wij samen met jou als klant naar betere resultaten.

  Wil je een intensieve peeling van COSMEDIX® ondergaan, dan is het van belang dat je jouw huid optimaal voorbereid met producten voor thuisgebruik. Deze worden zorgvuldig voor jou samen gesteld zodat je huid op juiste wijze geprepareerd is voordat we aan het peelingsproces beginnen.

  COSMEDIX® Peeling Programma bevat:

  • Natural Moisture Factors (NMFs) verhogen de hydratatie en tolerantie van de huid.
  • Blends van chiraal gecorrigeerde zuren zoals L-Lactic, L-Mandelic, D-Glucuronic en salicylzuur kunnen in 1 peel gebruikt worden.
  • Ingekapseld Retinol zorgt voor een diepere penetratie van de huid zonder de huid te irriteren of deze onnodig gevoelig te maken.
  • Verschillende manuele peelingen met algen extracten.

  v.a. € 106,00

 • Biopeeling

  Een behandeling incl. reiniging, dieptereiniging, intensieve algenpeeling en een masker. Deze peeling stimuleert het herstellend vermogen van de huid en zet de huid aan tot een 'grote schoonmaak'. De peeling is uitermate geschikt voor onzuivere huiden met nonactieve acne en/of milde littekens hiervan.
  De Beauty Angel Algen Peeling Regimen werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. De microvezels van het peelingpoeder penetreren de huid en verhogen daar de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen. Aangezien deze cellen zich in de verhoornde huidlaag bevinden, kan de Beauty Angel Algen Peeling ook gebruikt worden op de gevoelige- en couperose huid. Door afname van de verhoornde cellen wordt roodheid verminderd.

* Twijfel? Neem gerust contact op met de Face to Face beautycrew voor een consult en behandeling op maat.

COSMEDIX®

Hét antwoord op de vraag naar duurzame, milieubewuste en vegetarische huidverzorging. COSMEDIX is tevens dé oplossing voor jouw eventuele huidproblemen. Cosmedix is altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA. Daarom kunnen wij jou (op 5 producten na) een compleet veganistisch advies voor thuis geven.

Beauty Angel 

Beauty Angel is in essentie een merk dat is gebouwd door professionals die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche. Beauty Angel kennen wij van de collageen lamp en heeft nu een prachtige Algenpeeling ontwikkeld met als missie om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen. Deze verbeteren niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen, maar ook de kwaliteit van leven. Met de kracht van de natuur, maakt Beauty Angel iedere huid weer gezond. De Beauty Angel Algen peeling bevat algen, kruiden en perfluorcarbon. De combinatie van deze werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals o.a. acne of couperose. Daarnaast is de Algen peeling een échte anti-aging behandeling, de huid wordt zichtbaar jeugdiger en stralender.