Specialisten

Inge van Duijkeren 

Ik ben sinds 1980 werkzaam bij Face to Face, op mijn 17e begonnen, en op dat moment niet wetend dat ik het mooiste vak had gekozen dat er is. Op mijn 21ste heb ik mijn jeugddroom al waargemaakt en ben eigenaresse van Face to Face geworden. Nu, na ruim 40jaar, is de huid en Face to Face nog steeds mijn grootste passie.

 

Mijn specailiteit? Naast het geven van huidverbeterende behandelingen en gerichte adviezen voor de verzorging van de huid, is mijn specialiteit elektrisch ontharen. De voldoening die het je geeft als je een klant van overbeharing afhelpt, waar zij/hij misschien al jaren mee tobt, is een van de mooiste aspecten van mijn vak. 


Beautytip?
Aandacht voor je huid zorgt ervoor dat het ouder worden op een mooie manier gebeurt. Dat is een goede investering voor later. Ik zie het aan mijn klanten en (gelukkig) ook aan mijzelf. 

Wat gebruik ik?
Bij Face to Face werken we met fantastische merken. Niet voor niets dat ze deel uitmaken van ons assortiment. De luxe en comfort en de meetbare resultaten van Maria Galland maken dat de creme's van dit merk nog steeds mijn favorite zijn. De MG 1000 Le Serum en Mg 1000 La Creme Concentree zijn mijn dagelijkse verzorgingsproducten en de Boosters van Maria Galland worden iedere dag op mijn huid aangebracht.

Carola Kingma

Carola is al werkzaam sinds 2007 bij Face to Face. Zij heeft sinds een aantal jaar haar eigen salon geopend , maar is nog steeds werkzaam bij Face to Face omdat zij daar nog een fijn contact met haar collega's heeft, kan sparren en haar trouwe klanten niet wil missen natuurlijk.

Mijn specialiteit?

Carola heeft als specialisatie elektrisch ontharen en is zeer goed in het geven van een stevige bindweefselmassage. 


Beautytip?
Als ik een avond uit ga, haal ik de Microdermabrasie een keer over mijn huid, fijne kristallen die mijn huid polijsten en er direct stralend en fris uit laten zien.

In mijn tas?
Wat ik altijd bij me heb, is de zonnepoeder (Poudre Brillante Soleil, 180) van Maria Galland; een poeder die factor 12 bevat en mijn huid een gezonde kleur en glans geeft.

Wat gebruik ik?

Carola gebruikt voor haar huid op dit moment de Lumin Eclat serie van Maria Galland. Prachtig voor haar huid en leeftijd. Met haar drukke leven kan zij af en toe de energiebooster van Lumin Eclat wel gebruiken.

 

 

Gaby Schepers

Ik werk sinds 2001 bij Face to Face nadat ik eerst een stageperiode in de salon heb doorlopen. Het leukste vind ik nog steeds de omgang met onze klanten en de afwisseling van de behandelingen door het ruime aanbod bij Face to Face. Ik ben in al die jaren echt opgegroeid met de zaak.

Mijn specialiteit is het advies geven aan mijn klanten welke behandelingen en producten het beste bij ze passen. Met een goede verzorging ga je snel resultaten behalen, zowel thuis als in de salon.  

Beautytip?

's Ochtends gebruik ik het Masque Souple no.2 van Maria Galland, een reinigend en verfrissend masker wat ook de dode huidcellen verwijderd. Na het zorgvuldig reinigen gebruik ik de booster MG 004 onder de dag/nacht creme om mijn huid de energie te geven die het nodig heeft.
 

In mijn tas?

Ik kan niet zonder mijn deostick en handcrème van Maria Galland, die heb ik dan ook altijd bij me.