Specialisten

Inge van Duijkeren 

Sinds 1980 ben ik werkzaam bij Face to Face schoonheidssalon te Amsterdam Zuid. Op mijn 17e ben ik begonnen in de schoonheidsbranche, en op dat moment niet wetende dat ik het mooiste vak had gekozen dat er is! Op mijn 21ste heb ik mijn jeugddroom al waargemaakt en ben ik eigenaresse van Face to Face geworden. Nu, na ruim 40 jaar, is de huid en Face to Face nog steeds mijn grootste passie. Dagelijks help ik graag iedereen aan een prachtige en stralende huid in onze mooie schoonheidssalon, te Amsterdam Zuid!

Mijn specialiteit?

Naast het geven van huidverbeterende schoonheidsbehandelingen en gerichte adviezen voor de verzorging van de huid, is mijn specialiteit elektrisch ontharen. Tevens wanneer iemand met een prachtige en stralende glow van de huid naar buiten en ze helemaal ontspannen zijn!

Face to Face Amsterdam Zuid Beautytip?

Aandacht voor je huid zorgt ervoor dat het ouder worden op een mooie manier gebeurt. Dat is een goede investering voor later. Ik zie het aan mijn klanten en (gelukkig) ook aan mijzelf.

Wat gebruik ik van Face to Face?

Bij Face to Face Amsterdam Zuid werken we met fantastische huidmerken. Niet voor niets dat ze deel uitmaken van ons luxe Face to Face assortiment. De luxe, comfort en de meetbare resultaten van Maria Galland maken dat de crèmes van dit merk nog steeds mijn favoriete zijn. De MG 1000 Le Serum en Mg 1000 La Crème Concentree zijn mijn dagelijkse verzorgingsproducten. Samen met de Skin Boosters van Maria Galland verzorg ik mijn huid iedere dag op de beste manier, terwijl ik er tegelijkertijd een heerlijk ontspannen moment van maak!

Carola Kingma

Carola is al werkzaam sinds 2007 bij Face to Face. Zij heeft sinds een aantal jaar haar eigen salon geopend , maar is nog steeds werkzaam bij schoonheidssalon Face to Face Amsterdam Zuid. Ze is er graag door het fijne contact met het Face to Face schoonheidsspecialisten team en ze staat natuurlijk graag klaar staat voor haar trouwe klanten! Waar ze dagelijks werkt aan het behalen van een mooie en een gezonde huid.

Mijn Face to Face specialiteit?

Carola heeft als specialisatie elektrisch ontharen en is zeer goed in het geven van een stevige bindweefselmassage. Onze bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en de diepere huidlagen, wat voor een stralende huid zorgt!
 

Face to Face Amsterdam Zuid Beautytip?

Als ik een avond uit ga, haal ik de Microdermabrasie een keer over mijn huid. De fijne kristallen polijsten mijn huid polijsten en mijn huid ziet er direct stralend en fris uit!

In mijn tas?

Wat ik altijd bij me heb, is de zonnepoeder (Poudre Brillante Soleil, 180) van Maria Galland; een poeder die factor 12 bevat en mijn huid een mooie kleur en glans geeft.

Wat gebruik ik van Face to Face?

Carola gebruikt voor haar huid op dit moment de Lumin Eclat serie van Maria Galland. Prachtig voor haar huid en leeftijd. Met haar drukke leven in Amsterdam kan zij af en toe de energiebooster van Lumin Eclat wel gebruiken.

Gaby Schepers

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam bij Face to Face te Amsterdam Zuid. Ooit begon ik als stagiaire in de luxe schoonheidssalon en wilde er niet meer weg! Het leukste vind ik nog steeds de omgang met onze klanten en de afwisseling van de huidbehandelingen door het ruime aanbod bij Face to Face. Ik ben in al die jaren echt meegegroeid met de salon.

Mijn Face to Face specialiteit

Mijn specialiteit is het adviseren aan mijn klanten welke schoonheidsbehandelingen en producten het beste bij hen past. Met een goede huidverzorging ga je snel resultaten behalen, zowel thuis als in de Face to Face salon.  

In mijn tas?

Ik kan niet zonder mijn deostick en de luxe handcrème van Maria Galland, die heb ik dan ook altijd bij me. Je kunt de Maria Galland producten vinden bij ons in de Face to Face salon te Amsterdam Zuid, waar we je graag adviseren. 

Face to Face Amsterdam Zuid Beautytip?

's Ochtends gebruik ik het Masque Souple no.2 van Maria Galland, een reinigend en verfrissend masker dat ook de dode huidcellen verwijdert. Na het zorgvuldig reinigen gebruik ik de skin Booster MG 004 onder de dag en nacht crème om mijn huid de energie te geven die het nodig heeft.