Contact

Dinsdag 09:30 20:00
Woensdag 09:30 20:00
Donderdag 09:30 17:30
Vrijdag 09:30 18:30
Zaterdag 09:00 17:00

Face to Face is aangesloten bij de Huidprofessional, een onafhankelijke brancheorganisatie voor de schoonheidsspecialiste. 

Boek jouw schoonheidsbehandeling in Amsterdam Zuid

Ook zin gekregen in een luxe en ontspannende huidbehandeling? Ons team van Face to Face schoonheidsspecialisten staat graag voor je klaar. Boek een afspraak hier en we verwelkomen je graag binnenkort in onze luxe schoonheidssalon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid!

Voor informatie over onze Face to Face schoonheidssalon, behandelingen en producten kun je een e-mail sturen naar info@facetofaceamsterdam.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze wellnessalon, gelegen in de Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid. Onze schoonheidsspecialisten staan dan graag voor je klaar!

Voor het maken van beauty afspraken kun je gebruik maken van onze online Face to Face agenda. Tijdens openingstijden is een telefonische afspraak maken ook mogelijk met onze schoonheidsspecialisten.

Face to Face cadeaubonnen voor een schoonheidsbehandeling

Onze schoonheidsspecialisten verkopen ook cadeaubonnen waarvan je de inhoud zelf kunt samenstellen! Een leuk cadeau voor een gezichtsbehandeling, ontspannende massage of een luxe combinatie! We verwelkomen je graag in onze luxe salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid!

Face to Face
Maasstraat 145
Rivierenbuurt
1079 BE Amsterdam Zuid
020-6769293

K.v.K. nr. 33181575
BTW. nr. NL001725368B06


Bank rekening nr.
NL53ABNA0545112737

 

Face to Face en de schoonheidsbranche

Face to Face en de schoonheidsbranche.
Face to Face is aangesloten bij de brancheorganisatie ANBOS. Het overkoepelend orgaan voor de schoonheidsbranche. Door ons lidmaatschap blijven onze schoonheidsspecialisten op de hoogte van alle vernieuwingen en krijgen wij regelmatig relevante trainingen op het gebied van de nieuwste huidverzorging. Door ons lidmaatschap vallen wij onder de WKKGZ. Door ons lidmaatschap bij de ANBOS onder kernlid nummer 7684 zijn wij aangesloten bij de geschillencommissie van de ANBOS. Zijn er klachten, dan zouden wij dat graag eerst willen vernemen per telefoon, langskomen of per email,  zodat wij hierop kunnen reageren. Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met ons en onze schoonheidsbehandelingen.