Mannen

Mannen schoonheidsbehandeling bij Face to Face Amsterdam Zuid

De heren zijn graag geziene gasten bij Face to Face. De meeste behandelingen zijn toepasbaar voor de mannenhuid. Laat jouw mannenhuid door onze schoonheidsspecialisten met expertise behandelen en ervaar zelf wat een verschil een goed verzorgde huid kan maken. Geniet van een ontspannen uurtje voor jezelf!

Face to Face herenmassage, harsen en gezichtsbehandelingen

Bij Face to Face bieden we diverse schoonheidsbehandelingen aan voor mannen. Je bent van harte welkom in onze luxe salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid. Onze schoonheidsspecialisten in de Rivierenbuurt verwelkomen je graag voor een ontspannende massage, verzorgende gezichtsbehandeling gericht op de mannenhuid of voor het harsen van haar. Boek nu een moment voor jezelf en we zien je graag bij Face to Face Amsterdam Zuid.

 

 

 • Beauty Angel 15 min. + gezichtsbehandeling incl. collageenmasker + bindweefselmassage

  Een gezichtsbehandeling met reiniging, intensieve bindweefselmassage, een doelgericht collageenmasker, 15 minuten onder de Beauty Angel en ter afsluiting een mooie dagverzorging voor een optimaal lifing effect en een ultieme collageen boost.

 • Beauty Angel 15 min. incl. reiniging, essence en dagverzorging+ collageenmaker

  Een ontspannen reining, essence afgestemd op de behoefte van jouw huid en een doelgericht collageenmasker met 15 minuten relaxen onder de Beauty Angel en ter afsluiting een mooie dagverzorging.

 • 45 minuten

  Een korte behandeling volledig gericht op de reiniging. Kan ook op de rug worden toegepast.

 • Het ontharen van de borst of rug met warme hars.

 • Energie en een vochtboost voor de mannenhuid.