Beauty Angel

Collageenlamp

LICHT VOOR EEN MOOIE HUID

Beauty Angel en Face to Face

In onze salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid, zijn wij gespecialiseerd in het bevorderen van de aanmaak van nieuw collageen. Collageen is een belangrijk eiwit in de huidlagen dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Bij huidverbetering en voor een anti-aging effect is het dus van belang het collageen te stimuleren, met als eindresultaat een stralende huid!

Collageenlicht voor een mooie huid

De schoonheidsspecialisten van Face to Face werken met een innovatieve collageenlamp van het cosmeticamerk Beauty Angel. 

De Beauty Angel: 

- Stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluron
- Vermindert rimpeltjes en fijne lijntjes
- Geeft een stralende teint en strakke huid
- Verfijnt de poriën en verbetert het totale huidbeeld

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lamp wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig een behandeling bij onze schoonheidsspecialisten worden rimpeltjes gereduceerd, zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

Stralen bij Face to Face in Amsterdam Zuid

Wil je ook een stralende uitstraling en werken aan huidverbetering? Je kunt een afspraak boeken bij onze schoonheidsspecialisten voor een collageenbehandeling. Onze Face to Face salon is gelegen in de gezellige en chique wijk de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid. Middels deze link boek je een stralend moment voor jezelf!

  • Beauty Angel 15 min. + gezichtsbehandeling incl. collageenmasker + bindweefselmassage

    Een gezichtsbehandeling met reiniging, intensieve bindweefselmassage, een doelgericht collageenmasker, 15 minuten onder de Beauty Angel en ter afsluiting een mooie dagverzorging voor een optimaal lifing effect en een ultieme collageen boost.

  • Beauty Angel 20 min. incl. reiniging, essence en dagverzorging

    15 minuten relaxen onder de Beauty Angel inclusief reiniging, essence en dagverzorging afgestemd op de behoefte van jouw huid.

  • Beauty Angel 15 min. incl. reiniging, essence en dagverzorging+ collageenmaker

    Een ontspannen reining, essence afgestemd op de behoefte van jouw huid en een doelgericht collageenmasker met 15 minuten relaxen onder de Beauty Angel en ter afsluiting een mooie dagverzorging.