Dermapen microneedling behandeling bij Face to Face Amsterdam Zuid

Microneedling

Dermapen Microneedling behandeling bij Face to Face

Face to Face Amsterdam Zuid heeft Microneedling met de dermapen toegevoegd aan het assortiment. Een prachtige huidbehandeling voor Huidverjonging, Anti Aging, Acné, Striae, Littekens en Pigmentatie. Face to Face heeft met haar salon in de Rivierenbuurt te Amsterdam Zuid gekozen voor de Dermapen 4, het meest geavanceerde en veilige apparaat op dit gebied. Ook de resultaten zijn beter en mooier met de Dermapen 4.

Wat is de Microneedling Dermapen 4?

De Dermapen Microneedling behandeling is een behandeling waarmee onze schoonheidsspecialisten door het gebruik van naaldjes kleine kanaaltjes in de huid genereren. Door deze minuscule wondjes die de Dermapen maakt, gaat de huid regeneren. De huid maakt weer nieuw collageen en elastine aan. Een proces dat tot wel een jaar kan doorwerken. Het resultaat is een stralende huid!

Hoe werkt Microneedling bij Face to Face Amsterdam Zuid?

Ons team van vakkundige schoonheidsspecialisten reinigen eerst de huid zorgvuldig, waarna we deze desinfecteren, zodat we op een schone huid werken. Er wordt een cocktail aan luxe serums opgebracht geschikt voor de te behandelen huidindicatie. De Dermapen 4 glijdt over de huid en maakt daarbij kleine kanaaltjes in de huid waardoor de serums optimaal hun werk kunnen doen. Doordat er kleine wondjes ontstaan gaat je huid zich herstellen en maak je nieuw collageen en elastine aan. Dit zorgt voor een stevigere en jongere huid. Na de Microneedling krijg je een luxe masker om het herstel van de huid te bevorderen. Zo is het ontspannen en behandelen tegelijkertijd in de salon!

Na de Microneedling behandeling bij Face to Face Amsterdam

Hoe ziet je huid eruit na de Microneedling behandeling? Dit hangt af van de indicatie. De Anti Aging behandeling heeft een diepere naalddiepte met de Dermapen nodig als bijvoorbeeld pigmentatie. De huid is rozig of rood. Na de behandeling gebruiken we de Cover Recover van Dermaceuticals, dit is een mooie camouflage en een SPF tegelijk. Het prachtige resultaat komt erna!

Face to Face intake in Amsterdam Zuid

Voorafgaand aan de huidbehandeling krijg je eerst een intake bij ons. Dit om eventuele contra-indicaties uit te sluiten. Tijdens deze intake wordt de behandeling besproken, het belang van gebruik van SPF en de verzorging van de huid na de Microneedling. Jouw wensen en verwachtingen worden besproken met een van onze professionals. Wil je ook een stralende huid? Je kunt hier een afspraak maken voor in onze mooie Face to Face salon, te Amsterdam Zuid.

'Een stralende huid in Amsterdam Zuid'

Prijzen

Gezicht                    € 135,00

Hals en Decollete   € 80,00

Gezicht en hals       € 150,00

Voor meer informatie kun je terecht bij onze Face to Face schoonheidsspecialisten

Bel naar: 020-6769293 of 06-22374123 of email: info@facetofaceamsterdam.nl

Onze salon is gelegen op de gezellige & chique Maasstraat. Al jaren lang een begrip in de Rivierenbuurt van Amsterdam Zuid. Tot snel!