Specialisaties

Het team van Face to Face Amsterdam is gespecialiseerd in elektrisch ontharen, couperose behandelingen en het verwijderen van huidoneffenheden.

Wilt u meer informatie over onze specialisaties? U mag altijd contact opnemen voor meer informatie.
 

Heeft u last van pigmentvlekjes, bindweefselbultjes of steelwratjes? Dan helpen de vakkundige en gediplomeerde medewerkers van Face to Face u graag aan een gladde en stralende huid.

Het verwijderen van couperose en huidoneffenheden word UITSLUITEND van OKTOBER tot MEI gedaan i.v.m. mogelijke zonneschade.

Elektrisch Ontharen

De enige beproefde methode voor overtollig haargroei. Met elektrisch ontharen kunnen wij alle haardiktes en -kleuren aanpakken. Deze methode wordt voornamelijk in het gelaat toegepast, maar kan overal op het lichaam gebeuren.

Met behulp van een dun steriel naaldje gaan wij in het haarzakje en met een stroomstootje wordt het haarzakje en daarmee de voedingsbodem van het haartje ter plekke vernietigd. Hierdoor kunnen voedingsstoffen het haarzakje niet meer bereiken en stopt de haargroei.

De tijdsduur en de frequentie hangt af van de hoeveelheid haar. Tijdens het intakegesprek nemen wij graag alles met u door.

Couperose behandeling

Heeft u last van ontsierende haarvaatjes of zogeheten 'spinnetjes'? Door middel van coagulatie van de eiwitten in het haarvaatje kunnen wij deze verwijderen. Uw teint wordt egaler en daardoor ziet u er frisser uit.

Behandeling tussen september en mei.

Huidoneffenheden

Verwijderen van huidoneffenheden zoals; pigmentvlekjes, bindweefselbultjes en steelwratjes.