Lichaam

Overal aan gedacht!

Ook voor de rest van uw lichaam hebben we een ruime keuze aan behandelingen. Vermoeide spieren, ongewenste haartjes, ruwe handen of voeten; onze specialisten hebben overal een oplossing voor. Uiteraard werken we alleen met de beste producten die we volledig op uw huid en wensen aanpassen. Laat uw lichaam professioneel verzorgen met een (of meerdere) van de onderstaande behandelingen. ( dit is een greep uit onze lichaamsbehandelingen )

Rugmassage
Een heerlijke massage om de spieren en huid van uw rug los te maken en aandachtig te verzorgen.

Bodymassage
Een intensieve massage om uw lichaam de nodige aandacht en ontspanning te geven. Wij werken onder andere met aromatische oliën voor een stimulerende of rustgevende behandeling. Van harte aanbevolen!

Ayurvedische massage
Een persoonlijke massage die geheel op u is afgestemd. Met behulp van een vragenlijst kijken we eerst wat voor een type u bent en passen daar de olie en massage op aan. Intens genieten!

Anti-cellulite behandeling
Deze innovatieve salonbehandeling in combinatie met een power behandeling voor thuis werkt ultiem tegen cellulite. Het programma onderscheidt verschillende cellulite-stadia en pakt de problemen per stadium hardnekkig aan.

Soin Modelant Corps (Versteviging buste en/of lichaam)
Verwarmende treatment voor het modelleren van uw contouren, bestaande uit een peeling, massage en een verstevigende behandeling waarbij de kracht van dieptewarmte wordt gebruikt.

Het warm wordende masque modelant zorgt ervoor dat de werking van de preparaten wordt versterkt. Maakt uw huid voelbaar gladder en steviger.

Soin Anti Oxidant Océanique
Deze behandeling bestaat uit een peeling, lichaamspakking  en massage met effectieve, kostbare algenextracten die intensief ontslakkend en ontgiftend werken. Het resultaat is een zichtbaar verfijnde en verstevigde huid en een ontspannen gevoel als na een korte vakantie aan zee.

Ontharen
Om ongewenste haartjes te verwijderen, of de groei ervan tegen te gaan, heeft u de keuze uit:
Harsen voor een snel, glad en langdurig resultaat
Wij werken met warme hars en met strips. Vraag naar de mogelijkheden en wat voor u de beste methode is.
Elektrisch ontharen om de haargroei intensief tegen te gaan
Wij bespreken graag vooraf de mogelijkheden en details met u.

Verder kunt u bij ons terecht voor allerlei andere behandelingen zoals:

Manicure
Pedicure

OPI Manicure
Een uitgebreide manicure met een peeling, het verzorgen van de nagelriemen, een masker en verzorgende crèmes om de huid van uw handen jong te houden. Ook worden uw nagels in uw favoriete kleur gelakt.

OPI pedicure
Een uitgebreide pedicure om de onderdanen te verwennen. Een peeling, masker en het verwijderen van eelt en andere problemen aan uw voeten en een massage met heerlijke, verzorgende crèmes. En het lakken van de nagels in een mooie kleur.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen
Make up

Wij bespreken graag de mogelijkheden en details met u.