Huidverzorging

Verwennerij voor uw huid

Wilt u uw gezicht tot in de puntjes laten reinigen, masseren en verwennen met de beste producten die we speciaal op uw wensen en huid afstemmen, dan is een huidverzorgende behandeling echt iets voor u! Terwijl u ontspant en de drukte van de dag van u af laat glijden, zorgen onze huidspecialistes voor de rest. Het resultaat is een frisse, stralende huid.
U kunt kiezen uit o.a. de volgende behandelingen*:
 

Soin Therapie Cocon - Weldadige ontspanning
Een perfecte anti-stressbehandeling met speciale massagetechnieken en fantastische werkstoffen. Een cocon van gaas en schuim zorgt voor nieuwe energie. Pure wellness en een traktatie voor uw huid.


Soin Thalasso Visage - Heerlijke verfrissing
Een algenmasker, rijk aan sporenelementen, vitaminen en mineralen zorgt voor vermindering van rimpeldiepte en reparatie van de gestreste huid. Het vochtgehalte van uw huid neemt met 40% toe tijdens deze behandeling en dat voelt u!


Masque Modelant Hydratant - Spectaculaire werking door warmte
Dit zichzelf verwarmend mineraalmasker met een spectaculair liftend effect is gericht op de vochtbalans van uw huid. Het thermisch effect van het masker zorgt ervoor dat de werkstoffen diep in de huid worden gesluisd en daar gericht hun werk doen.


Gezichtsbehandeling
Er is met uw huid niet veel aan de hand maar u wilt toch een goede verzorging? Face to Face heeft voor u een heerlijke behandeling die de huid volledig reinigt en verzorgt. Om u net iets meer te bieden.
 

* Alle gezichtsbehandelingen zijn inclusief dieptereiniging, epileren, peeling, harsen bovenlip, dagverzorging en lichte make up. Ook krijgt u tips over de beste verzorging voor uw huid.