Aanbieding Face to Face Summer Time

Face to Face Amsterdam Zuid Summer Aanbieding!

Aanbieding voor de zomer om de huid goed te hydrateren en langer mooi bruin te houden. En een verwennerij voor de voeten met als finishing touch een mooi kleurtje. 

Nomaal € 154,50. Nu € 135,00.

Boek een behandeling middels onze boekingspagina of neem gerust contact op met één van onze schoonheidsspecialisten. We verwelkomen je graag in onze luxe salon, te Amsterdam Zuid.

 

Powerbehandeling actie bij Face to Face Amsterdam Zuid!

Powerbehandeling!

De powerbehandeling is een behandeling met de meest anti-aging werking die we hebben.

Anti-aging behandeling bij Face to Face Amsterdam Zuid
Onze schoonheidsspecialisten laten je een uur volledig ontspannen in onze luxe salon in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid. De schoonheidsspecialisten beginnen met een bindweefselmassage, na een grondige reiniging van de huid. Vervolgens plaatsen we de befaamde Venus Swan op de huid welke de collageenaanmaak stimuleert. Collageen is hét middel tegen anti-aging en een prachtige glow op de huid. Vervolgens krijg je heerlijk een collageenmasker en nog 15 minuten onder de Beauty Angel voor het beste Anti-Aging effect!

Boek jouw anti-aging behandeling bij ons team van schoonheidsspecialisten en gun je een momentje voor jezelf! We verwelkomen je graag in onze serene salon. Gelegen in de gezellige Maasstraat, te Amsterdam Zuid.

105 minuten € 160,00