Onze merken

Crème de la crème

Voor het meest perfecte resultaat, werken we alleen met de beste producten van de beste merken. Onze huidspecialistes worden regelmatig bijgeschoold om volledig op de hoogte te blijven van de nieuwste methodes en mogelijkheden per product. Zo kunnen we alle behandelingen helemaal op uw wensen afstellen. En alleen daarom mogen we met deze bijzondere, exclusieve producten werken.

Maria Galland
Luxe verzorging uit Parijs, altijd op zoek naar de eeuwig jeugdige huid
Maria Galland staat voor ruim 50 jaar kennis en ervaring, steeds verder ontwikkeld door deskundigen die streven naar perfectie en kwaliteit. Waardevolle en exclusieve verzorging door revolutionaire formules, ook gericht op anti-aging. Pure weldaad waar uw huid zichtbaar blij van wordt en van gaat stralen.


Neoderma
Spectaculaire oplossing voor huidproblemen, exclusief van Cyprus
Neoderma pakt problemen als acne, bovenmatige pigmentatie, huidvlekken, littekens en beginnende rimpelvorming aan en biedt snelle en spectaculaire resultaten, zonder het gebruik van geneesmiddelen. De perfecte combinatie van biologische ingrediënten heeft een therapeutische werking op de huid. Neoderma betekent dan ook 'nieuwe huid' en dat ervaar je al na 1 behandeling!