Welkom bij Face to Face Schoonheidssalon  Amsterdam Zuid

 

          Beauty Care Is About Truth And Love  

Maria Galland

Face to Face schoonheidssalon Rivierenbuurt | Amsterdam Zuid 

Face to Face, jouw schoonheidsspecialiste in Amsterdam Zuid
Ben je er nu echt aan toe om je huid de beste schoonheidsbehandeling en verzorging te geven? Wij van Face to Face Amsterdam Zuid helpen je daar graag bij. Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten gaan voor een gerichte aanpak waarbij synergie tussen producten uit de salon en die van jou thuis centraal staat. We geven eerlijke en gepaste adviezen voor de huidverzorging zodat jij weer gaat stralen. We werken vanuit onze schoonheidssalon in de Rivierenbuurt samen aan een nog betere versie van jezelf! Of je nu op zoek bent naar een gezichtsbehandeling voor de beste huidverzorging, anti-aging gezichtsbehandeling of puur een moment voor jezelf nog hebt, Face to face staat voor je klaar. Een ontspanningsmoment in onze gerenommeerde schoonheidssalon, dat is toch luxe?!

Luxe gezichtsbehandelingen van Face to Face
Bij Face to Face ben je aan het juiste adres voor de beste schoonheidsbehandeling en verzorging van je huid. Onze schoonheidsspecialisten voorzien je van een gerichte aanpak in de salon en eerlijke en juiste adviezen voor thuis. Zo zorgen we ervoor dat we samenwerken aan een nog betere versie van jezelf. Onze gezichtsbehandelingen zijn allemaal gericht op huidverbetering en anti-aging schoonheidsbehandelingen, waardoor we de tijd voor jou kunnen vertragen en je op een mooie manier de toekomst tegemoet kan zien.

De beste schoonheidsbehandeling bij Face to Face
Onze schoonheidsspecialisten krijgen regelmatig trainingen om de laatste technieken en de beste resultaten te kunnen bieden. Onze schoonheidssalon is een begrip in de Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid.

Face to Face ervaren schoonheidsspecialisten
Ons team bestaat uit drie ervaren schoonheidsspecialisten die alle tijd voor je nemen voor een goede en ontspannen schoonheidsbehandeling. Bij Face to Face werken we enkel met verzorgingsproducten van topkwaliteit van het merk Maria Galland en Cosmedix ( een vegetarische en vegan merk). Voor een stralende, gehydrateerde en gladde huid. Iedere schoonheidsbehandeling is altijd synergistisch afgestemd op jouw huidbehoefte.

Nail to Nail: Shellac nagels in onze schoonheidssalon
Face to Face Amsterdam Zuid helpt je ook graag bij het verzorgen van je nagels. Onze schoonheidsspecialisten zijn gekwalificeerd voor het geven van uitgebreide manicures en inclusief het type lak waar jij gelukkig van wordt. Tevens hebben we pedicures, perfect voor dit lekkere weer nu! Naast mooie nagels en shellac, kun je bij ons ook terecht voor ontspannende massages, een cadeautje voor jezelf. Tevens hebben wij een speciale salonruimte ingericht voor ontharing met een warme wax.

Meer weten over Schoonheidssalon Face to Face in Amsterdam Zuid?
Onze Face to Face schoonheidssalon zit in de gezellige en chique Rivierenbuurt, te Amsterdam Zuid. Ga naar de behandelpagina en boek een moment voor jezelf! Zou je graag meer informatie willen over onze facials of andere schoonheidsbehandelingen? Bel ons dan gerust op 020-6769293 of stuur een appje naar 06-22374123. Ons team van ervaren schoonheidsspecialisten geeft je graag alle uitleg en advies die je nodig hebt.

Ontspan in onze salon en ga stralend weer naar huis!
Zak weg in onze heerlijke behandelstoelen, laat je verwennen door onze schoonheidsspecialisten en sta weer op als de beste versie van jezelf! Met de expertise van Face to Face ben jij verzekerd van de beste verzorging voor jouw huid. Zien we je snel in onze luxe salon te Amsterdam Zuid? 

Stralende groet,
het Face to Face team

Maak direct online een afspraak

Amsterdam Zuid
Boek nu jouw schoonheidsbehandeling op onze Face to Face behandelpagina. We hebben een uitgebreid aanbod van diverse gezichtsbehandelingen, voor hydratatie, anti aging en huidverbetering. Tevens kun je bij ons terecht voor schoonheidsbehandelingen als manicures, waxen, uitgebreide peelingen en ontspannende massages! Onze mooie schoonheidssalon zit aan de Maasstraat te Amsterdam Zuid, welke omgeven is van leuke koffiebars en lokale restaurants.

Vakantie!!

Face to Face is geopend de hele vakantie periode. Alleen hebben we iets andere openingstijden.

Natuurlijk gaan wij uiterst hygiënisch en veilig ter werk volgens de door de ANBOS en door het RIVM samengestelde richtlijnen.

Al onze medewerkersters zijn gevaccineerd en streven dagelijks naar de best mogelijke zorg en behandelingen.

Al onze luxe behandelkamers worden na iedere behandeling uitgebreid gereinigd en wij werken altijd uiterst hygiënisch.